maandag 20 mei 2013

Spam je blog! #2

Hee!
Aangezien het alweer een tijdje geleden is dat ik een "spam je blog" artikel heb gedaan, leek het me wel weer eens leuk! De regels zijn simpel: zet in een berichtje je blog/website/webshop en vertel waarover je blogt/wat je verkoopt. Have fun!

7 opmerkingen:

 1. Leuk plan. Mijn blog is wonderlicht.blogspot.com en ik blog nog niet zo lang. Ik blog over boeken, kunst en over alles wat ik leuk vind.
  Hopelijk reageren er meer en ontdek ik weer wat leuke blogs.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi, Mijn blog is justaboutmakeup4you.blogspot.com. Het is een beautyblog. Maar ik schrijf ook veel artikelen over lifestyle en leuke tags. Leuk dat je dit doet! :)
  xx Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. modeaccro.blogspot.nl is voornamelijk een beautyblog. Soms zijn er ook andere artikelen te vinden. (=
  Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://blog.sanniee.nl/ is anders dan andere blogs. De dingen die daar op komen hebben niks met beauty te maken maar toch nog wel super leuk om een kijkje te nemen, want het is leuk, origineel en ook nog leerzaam! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. verodoesthis.blogspot.be
  De titel zegt al wel dat het gaat over wat 'Vero doet' dus het is deels een persoonlijke blog over mijn avonturen in Leuven (onder andere) maar hij gaat ook deels over beauty! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk dat je dit doet. Mijn blog is www.salonmoniq.nl Het gaat over van alles, heel divers. Fashion, Beauty, Nail-art, inspiratie. Ik heb er ook een winactie op staan, lijkt me leuk als jullie daar ook aan mee doen:)
  Mijn blog is tevens de website voor mijn beautysalon.

  Liefs monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi! Mijn blog is itsadreamersthing.blogspot.nl, ik blog over fashion, beauty en lifestyle, maar vooral over fashion. Ik heb hem pas een week, dus er staat nog niet veel op, maar daar wordt aan gewerkt :) !
  Liefs, Julia

  BeantwoordenVerwijderen