maandag 27 mei 2013

Review Fa deo's: Luxurious Moments & Mystic Moments

Hee!
Vandaag heb ik geen duo review, maar een deo review voor jullie. :) De review van vandaag gaat over 2 vrij nieuwe Fa deo's. Kijk mee:

Fa Luxurious Moments Elegant Scent - Fa Mystic Moments Seductive Scent

De verpakkingen hebben allebei een heel doordacht uiterlijk. De kleuren kloppen precies bij de namen, net zoals de lettertypes. Ook hebben ze allebei een metallic glansje. 

Ingredienten Luxurious Moments:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Triethyl Citrate, Parfum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Linalool, Hexyl Cinnamal, 2-Benzylheptanol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosfate, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Alcohol, Eugenol.

Ingredienten Mystic Moments:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Triethyl Citrate, Parfum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, 2-Benzylheptanol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosfate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Phenoxyethanol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Coumarin, Benzyl Alcohol. 

Allebei de deo's hebben een simpele spuitdop. De geur blijft lang hangen, maar de 48 uur die ze beloven zeker niet. De geuren ruiken echt heerlijk! Ik ben vooral fan van Mystic Moments, want die is wat frisser en een klein beetje zoet. Luxurious Moment heeft meer een parfum/wasmiddel-achtig geurtje. Op zwarte kleding geven ze niet of nauwelijks af. De deo's kosten 3,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij meerdere drogisten en supermarkten. 

Wat is jullie favoriete deo?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind de metallic spuitbussen van Fa er ietwat goedkoop uitzien. Het is wat simpel. Er zit ook alcohol in en dit zou minder goed zijn voor een droge huid en het kan bijten als je je oksels pas hebt geschoren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er staat dat de Fa deodorant een werking heeft van minstens 48 uur. Niemand zie ik 48 uur met ongewassen oksels rondlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Omdat die metallic spuitbussen van Fa er wat goedkoop uitzien met dat glanzende coatinglaagje op hun spuitbussen denk ik dat de geur van de deodorant ook goed koop is. Maar liever iets dan niets. Het zal wel een goede werking hebben maar ik geloof niet dat het 48 lang werkt. Dat is bijna twee dagen. In die tussentijd heb je al lang je oksels al weer gewassen en niemand loopt 48 rond met ongewassen oksels.

    BeantwoordenVerwijderen