donderdag 9 mei 2013

Review Kruidvat Nail Polish Remover Quick & Easy

Hee!
Vandaag heb ik een review van de Kruidvat Nail Polish Remover Quick & Easy voor jullie. In het artikel van laatst over de dupes van de Bourjois Magic Nail Polish Remover konden jullie al over deze nagellakremover lezen. Toen er deze week een 1+1 gratis actie op alle nagellakspullen bleek te zijn, sloeg ik meteen 2 nagellakremovers in. Een review van de andere remover komt later nog online. ;) Maar wat vind ik er van? Beter dan Bourjois? Kijk mee:

De verpakking is lekker simpel, maar toch leuk. De vorm van het potje lijkt opzich wel op de Bourjois Magic Nail Polish Remover. Het is een fijn formaat om in je hand te houden, en de draaidop werkt prima.

De Kruidvat versie is wel wat beter voor je nagels en nagelriemen dan die van Bourjois door de verzorgende bestanddelen.

Hier zie je goed hoe de spons zit. Hij gaat helemaal tot onderin door en er zit een spleetje aan de zijkant waardoor je nagel er goed in kan. Glitternagellak kan je er goed mee verwijderen en gewone nagellak gaat echt als een tierelier. De Kruidvat Nail Polish Remover Quick & Easy is te koop bij het Kruidvat (dûh :P) voor maar €2,49. Al met al vind ik niet dat hij onderdoet voor de nagellakremover van Bourjois. Zeker een aanrader!

Wat vinden jullie van sponsremovers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten