woensdag 31 oktober 2012

Easy Halloween nail art voorbeelden + howto

Hee!
Vandaag is het Halloween! *bwoewahaha* De dag dat je langs de deuren kan gaan om snoep op te halen. Als je extra indruk wilt maken, kan je een enge nail-art op je nagels doen. Ik heb wat voorbeelden op internet gezocht die vrij makkelijk te maken zijn. Onder elk plaatje staat een uitleg. Kijk mee:

1. Skull nail-art
Nodig:
- Satéprikker of dottingtool
- Zwarte nagellak
- Witte nagellak
Uitleg 
Staat op het plaatje.

2. Slimy nail-art
Nodig:
- Zwarte nagellak
- Felgroene nagellak
Uitleg:
Lak je nagels eerst groen en laat ze goed drogen. Dan maak je met de zwarte nagellak een french manicure lijntje bovenaan je nagels. Vanuit de french manicure stip je je nagellak een voorzichtig naar beneden voor het druppel-effect.


3. Spook nail-art
Nodig:
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
Uitleg:
Lak eerst je nagels wit en wacht tot ze droog zijn. Maak daarna voorzichtig met zwart de oogjes en de mond. Gebruik als dit niet lukt de achterkant van een sateprikker. Dan kan je wat secuurder werken.

4. Blood nail-art
Nodig:
- Witte nagellak
- Rode nagellak
Uitleg: 
Eigenlijk is dit dezelfde techniek als de slimy nail-art. Je lakt eerst je nagels wit en laat ze goed drogen. Dan maak je met de rode nagellak een french manicure lijntje bovenaan je nagels. Vanuit die french manicure stip je voorzichtig de rode nagellak naar beneden voor het druppel-effect.

 
5. Mix and match nail-art
Nodig:
- Satéprikker of dottingtool
- Zwarte nagellak
- Witte nagellak
Uitleg:
Lak eerst al je nagels wit en wacht tot ze droog zijn.
Duim: Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak. Trek met de satéprikker of dottingtool 3 zwarte strepen vanuit één punt bovenaan je nagels. Dan verbind je door middel van boogjes de 3 strepen tot een web.
Wijsvinger: Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellakZet met je satéprikker of dottingtool een grote zwarte stip op het midden van je nagels. Teken dan aan de zijkanten van de stip aan links en rechts 4 pootjes.Trek ook nog een lijn naar de onderkant van je nagels. Zet dan met je satéprikker of dottingtool 2 witte stipjes in de grote zwarte stip als oogjes. 
Middelvinger: Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak. Teken met de satéprikker of dottingtool in zwarte letters schuin 'Boo!' op je nagels.
Ringvinger: Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak. Zet met de satéprikker of dottingtool zwarte stippen van verschillende grootte op je nagels.
Pink: Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak. Teken met je satéprikker of dottingtool 2 boogjes bovenaan je nagels. Teken vanuit die boogjes rechts nog 2 boogjes naar onder. Verbind dan schuin de 2 buitenste boogjes met elkaar door 2 grote bogen te zetten. Kleur dat gedeelte in. Teken nu het hoofd van de vleermuis in het midden van de 2 grote bogen. Teken onderaan je nagels twee kleine vleermuisjes door een soort E te maken.

6. Fingerprint nail-art
Nodig:
- Witte nagellak
- Rode nagellak
- Papiertje
Uitleg:
Lak eerst je nagels wit en laat ze drogen. Drup dan een druppel rode nagellak op het papiertje en druk je vingertop in de rode nagellak. Zorg dat je niet teveel nagellak op je vinger hebt zitten. Test daarom eerst een keer je afdruk op het papier. Dan weet je ongeveer hoeveel er op je vinger moet zitten. Als dit goed lukt. Dip dan je vingertop nog een keer in de rode nagellak en druk voorzichtig op je nagels. Als het goed is krijg je nu een printje van je vingertop op je nagels.

7. Creepy eyes nail-art
Nodig:
- Satéprikker of dottingtool
- Zwarte nagellak
- Witte nagellak
Uitleg:
Lak eerst je nagels zwart en wacht tot ze droog zijn. Dip met je satéprikker of dottingtool in de witte nagellak. Zet met je satéprikker of dottingtool 2 witte stippen op de onderkant van je nagels. Dip dan je satéprikker of dottingtool in de witte nagellak en zet 2 kleinere stippen in de witte stippen.

8. Pumpkin nail-art
Nodig:
- Satéprikker of dottingtool
- Oranje nagellak
- Zwarte nagellak
Uitleg:
Lak eerst je nagels oranje en laat ze droog worden. Dip dan je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak en teken gezichtjes op je nagels. 


9. Skull nail-art
Nodig:
- Satéprikker of dottingtool
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
Uitleg:
Lak eerst je nagels wit en wacht tot ze droog zijn. Dip dan je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak en trek vanaf ongeveer 1/3 vanaf de bovenkant van je nagels dunne lijntjes naar boven. Zet daarna 2 grote stippen onderaan je nagels voor de ogen. Teken dan de neus door een ^ vormpje in het midden van je nagels te zetten. 

10. Frankenstein nail-art
Nodig:
- Satéprikker of dottingtool
- Felgroene nagellak
- Zwarte nagellak
- Witte nagellak
Uitleg:
Lak eerst al je nagels felgroen en laat ze goed drogen. 
Duim, wijsvinger, middelvinger en pink: Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak. Zet een of twee lange lijnen schuin op je nagels. Trek dan kleine streepjes met je satéprikker of dottingtool recht op de lange lijnen.
Ringvinger: Dip je satéprikker of dottingtool in de witte nagellak. Zet dan 2 ovale witte ogen op ongeveer 1/4 vanaf de onderkant je nagel. Dip je satéprikker of dottingtool in de zwarte nagellak en teken de pupillen in de witte ovalen. Teken dan het haar van Frankenstein. Daarna trek je een lijn voor zijn mond. Dan trek je kleine lijntjes recht op de lijn voor zijn mond.


Vonden jullie het leuk? Zal ik zoiets vaker doen? Wat doen jullie voor Halloween?


Bronnen foto's: 123456789 10.


4 opmerkingen:

 1. GEWELIDIG DIT!!!
  echt mijn respect heb je nog meer??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. COOL THANX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DIT IS ECHT WAANZINNIG VET.
  SUPERGOED GEMAAKT IK DOE ZELF OOK AAN NAIL ART EN IK KAN ER AL BEST VEEL NOU GA IK DIE VAN JOU UIT PROBEREN

  BeantwoordenVerwijderen