dinsdag 2 oktober 2012

Nieuw! Trind Corrector Pen en Soft Cuticle Pen

Hee!
Trind heeft iets nieuws in haar assortiment! De Corrector Pen en de Soft Cuticle Pen. Dit soort pennen zijn niet helemaal nieuw. Essence had het ook al in haar schappen. Helaas was de Nail Polish Corrector Pen van Essence niet zo goed. Ik ben beniewd of deze producten beter zijn.


Trind Corrector Pen:
Met de Trind Corrector Pen is dit verleden tijd! De Corrector Pen bevat een extra milde acetonvrije nagellak remover waarmee eenvoudig precieze correcties gemaakt kunnen worden om de nagellak van de nagelriemen te verwijderen. Zeker bij het lakken van korte nagels is deze pen een uitkomst. Bovendien bevat de Corrector Pen verzorgende plantaardige oliën die het vochtgehalte van de nagelriemen in balans houden.
De Trind Corrector Pen is uitgevoerd in een aubergine tint en wordt geleverd met drie reservetips. Ideaal voor lang plezier van de pen. 

Trind Soft Cuticle Pen:
Onze handen komen veelvuldig in aanraking met water. Hierdoor kan een vocht tekort ontstaan in nagelriemen en nagels waardoor ze uitdrogen. De Trind Soft Cuticle Pen verzacht droge nagelriemen of pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagels door de speciale formule van verzorgende plantaardige oliën. De pen is ook heel geschikt om je nagelriemen iets mee terug te duwen. 
De Soft Cuticle Pen bevat een heerlijk geurende samenstelling van onder andere Jojoba Olie, Avocado Olie en Amandel Olie verrijkt met vitamine A, C en E. Gebruik de Soft Cuticle Pen op elk gewenst moment van de dag om de nagelriemen in perfecte conditie te houden voor gezonde en gehydrateerde nagels.
De Trind Soft Cuticle Pen is uitgevoerd in een zacht roze tint. Na verloop van tijd kan het nodig zijn om de tip te vervangen door een van de drie bijgeleverde reservetips. 

De pennen zijn verkrijgbaar bij de DA, de Douglas, de D.I.O. Drogisterij en de Etos. Ze kosten €9,95 per stuk. Maar omdat ze nieuw zijn heeft Trind een startset voor €14,95. Hier zitten beide pennen in.
Kijk voor het dichtstbijzijnde verkooppunt op www.trind.com.

Ik hoop dat ze in ieder geval beter zijn dan die van Essence. Wat vinden jullie hiervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten