donderdag 28 maart 2013

Preview: Essence parfum & Essence Designer Edition Nail Polish Removers

Hee!
Vandaag heb ik wat leuke nieuwtjes van het merk Essence voor jullie. Ze komen in de lente van 2013 met 2 soorten nagellakremover en een nieuw parfum. Kijk mee:

Nail Polish Remover Nail Hardening
Prijs: €0,99

Nail Polish Remover Nail Moisturizing
Prijs: €0,99

essence – “design editions” nagellak removeressence geeft kleur aan de lente- en zomermaanden met felle kleuren en coole dessins. Vanaf de lente is het verwijderen van je nagellak leuker dan ooit met de kleurrijke limited “design editions”. Lentebloesems, tropische dessins en schattige hartjes en sterretjes – de nieuwe tijdelijke verpakking is een absolute eye-catcher. Let’s party… en vier de lente met essence! 

essence “design editions” zullen vanaf lente 2013 instromen bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Like A Jump In The Pool
50 ml €6,99
10 ml €3,29

essence – like a jump in the poolDeze geur bruist van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau - een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend.  
essence ‘like a jump in the pool’ is de ultieme uitnodiging voor dé pool party van het jaar. 

De nieuwe essence geur - like a jump in the pool is verkrijgbaar vanaf half april 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Topnoot: 
- peper
- groene appel
- citroenbloesem

Hartnoot:
- pioenroos
- lelietje-van-dalen
- theeblaadjes

Basisnoot:
- wit cederhout
- musk
- vanille

Wat vinden jullie van deze nieuwtjes? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten