maandag 3 juni 2013

Newsflash! HEMA en Primark webshop!

Hee!
Vandaag heb ik een newsflash voor jullie, en wel van de Hema en de Primark. Hema komt met een nieuwe, frisse zomercollectie, en Primark is eindelijk online te koop! Kijk mee:

HEMA
De nieuwe collectie damesfashion van HEMA is lekker zomers. Het kleurenpalet bestaat hoofdzakelijk uit wit, met daarbij de frisse kleuren blazing yellow, sweet coral en blue Curaçao. Dip-dye vestjes en T-shirts zorgen voor een speelse look. Rokjes en jurkjes kunnen niet ontbreken in een zomercollectie. HEMA heeft dan ook een 5-pocket rokje in verschillende kleuren en gestreepte jurkjes. Kleurrijk combineren en een mooie zonnebril op, zo ben je helemaal klaar voor het terras. De collectie is verkrijgbaar vanaf 3 juni in verschillende HEMA filialen en online op hema.nl.

Primark
Sinds deze week hoef je niet meer helemaal naar Zaandam/Rotterdam/Hoofddorp/Almere, maar kan je gewoon vanuit je luie stoel hun kleren online bestellen! Binnen 7 dagen is het bij je thuis, met gratis verzending. Het assortiment is nog niet heel groot, maar die wordt vast nog uitgebreid. Hieronder een greep uit het assortiment:
 
Wat vinden jullie van dit nieuws?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten