vrijdag 28 september 2012

Nieuw! Nagellakverdunner: Trind Thinner

Hee! Ik zag net op de site van Trind dat ze een nagellakverdunner op de markt hebben gebracht. Dit is de oplossing voor dikke, stroperige nagellak. Take a look:
"Thinner
Nagellak droogt op door verdamping wanneer het flesje open of niet goed afgesloten is. Maar ook als u iets langer bezig bent met het lakken van uw nagels kan de nagellak te lang open staan, waardoor de lak uitdroogt en stroperig wordt.
U kunt het volgende doen om te voorkomen dat uw nagellak te dik wordt: 
- Uw nagels zo snel mogelijk lakken zodat er zo weinig mogelijk verdampt;  
- De hals van het flesje en de steel van het kwastje afnemen met een in TRIND Nail Polish Remover gedrenkt watje. Het is dan ook meteen gemakkelijker om het flesje te openen; 
- Het dopje goed aandraaien na gebruik. 
Gebruiksaanwijzing:
Als uw nagellak toch stroperig wordt, voeg dan een paar druppels TRIND Thinner toe aan de nagellak zodat het weer mooi vloeibaar wordt. Goed schudden. TRIND Thinner dient alleen gebruikt worden als het echt nodig is. Voeg de druppels Thinner tenminste 20 minuten vóór gebruik van de nagellak toe. Gebruik nooit Trind Nail Polish Remover om uw nagellak te verdunnen. 
Wees voorzichtig als u TRIND Thinner gebruikt. Het product kan oppervlakken en kleding etc. beschadigen."
De Trind Thinner is voor €8,25 te koop bij de Douglas, D.I.O., DA en Etos. Kijk op www.trind.nl voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hebben jullie hem al geprobeert?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten