maandag 19 november 2012

Sinterklaaskado's voor iemand die je niet goed kent

Hee!
Het is altijd leuk om met Sinterklaas suprises te doen, maar op school trek je vaak mensen die je niet goed kent. In deze post geef ik jullie wat ideeën voor goedkope kadootjes die leuk zijn om te krijgen. 

Meisjes:
Nagellak
Nagellak vinden meisjes vaak sowieso wel leuk. Je hoeft er niet eens echt een meisjes-meisje voor te zijn. Kleuren die meisjes vaak leuk vinden zijn blauw, roze en rood. Als iemand al veel nagellak heeft, kan je bijvoorbeeld glittertjes geven. Die kan je bijvoorbeeld kopen bij een doe-het-zelf-zaak. Goedkope nagellak merken van een redelijk goede kwaliteit zijn Essence, Catrice (beide verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister), Miss Sporty, Etos (verkrijgbaar bij de Etos) en het HEMA-huismerk.

Notitieboekjes 
 Wat meisjes ook vaak leuk vinden zijn notitieboekjes. Je kan leuke, goedkope notitieboekjes kopen bij de HEMA, Action en Tiger.

Sieraden
Een ander ding dat de meeste meisjes leuk vinden zijn sieraden. Let wel op dat je geen plastic dingen koopt, dat vinden ze dan meestal niet leuk. Meisjes van 10 wel, maar meiden op de middelbare school niet. Een ring zou ik ook niet kopen, tenzij hij een verstel-dingetje heeft. Anders heb je kans dat haar vinger te klein of groot is, en kan ze er niks mee. Armbanden en kettingen zijn makkelijker. Mooie betaalbare kettingen en armbanden kan je bij de SIX en de H&M kopen.

Jongens:
Fopspullen
Stiekem vinden de meeste jongens geinige kado's heel leuk. Je kan bijvoorbeeld een scheetmachine of een bloedende vinger bij een carnavalswinkel kopen.

Rare kado's 
Het is ook leuk om iets heel raars te geven, zoals geitenwollen sokken. In je eventuele gedicht kan je hier ook leuke dingen mee doen. Zoals ''in de koude wintermaanden..." enzoverder.

Spelletjes
Iets anders wat heel grappig is om aan jongens te geven zijn spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan van die geduldspelletjes, waar je die balletjes in verschillende kuiltjes moet krijgen. Of van die vierkante doosjes zoals hierboven.


Beiden:
Snoep
Snoep doet het altijd goed en kost meestal niet veel. Je kan bijvoorbeeld (in kleine chocoladeletters) zijn/haar naam kunnen geven. Ook een zak (chocolade)pepernoten kost niet veel bij bijvoorbeeld de Albert Heijn. Het is ook leuk om een enorme zak snoep van de Kruidvat te kopen. 100 gram kost daar volgensmij €0,75, daar kan je dus een goede zak mee vullen!


Weten jullie nog leuke kadootjes?


Bronnen fotos: 
Meisjes: 123
Jongens: 123
Beide: 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten